Τρέχεις, στηρίζεις!

 

Η Mercedes-Benz ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ στηρίζει τον αθλητισμό και συμμετέχει στο Run Greece στα Ιωάννινα στις 19/5 με την πιο δυνατή ομάδα, εσένα και τους αγαπημένους σου!
Όσοι δήλωσαν συμμετοχή με την ομάδα της Mercedes-Benz Γκαρτζονικας, θα πάρουν δώρο επίσημο μπλουζάκι Mercedes-Benz και θα βοηθήσουν στο έργο του Συλλόγου – Οικοτροφείου «Το Άνθος» της Μονής Ντουραχάνη!
Συμμετέχοντας στον αγώνα και τρέχοντας με τη φανέλα της Mercedes-Benz ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ., τα χρήματα κάθε εγγραφής στον αγώνα (5 ευρώ) πιάνουν τόπο καθώς στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μας, θα προσφέρουμε για κάθε συμμετοχή, το διπλάσιο ποσό στον Σύλλογο – Οικοτροφείο «Το Άνθος» της Μονής Ντουραχάνη στα Ιωάννινα!

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:
1. Δηλώνετε, πληρώνετε και παραλαμβάνετε τη συμμετοχή σας μέσω της ομοσπονδίας ΣΕΓΑΣ συμπληρώνοντας Mercedes-Benz ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ στο πεδίο Σύλλογος/Ομάδα/Club (κάνοντας click εδώ)
2. Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στα παρακάτω πεδία για να καταμετρηθεί το αίτημα σας στην Mercedes-Benz ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ και να προσμετρηθεί η συμμετοχή σας στο ποσό της δωρεάς.
3. Παραλαμβάνετε τη φανέλα σας από τις εγκαταστάσεις μας (Mercedes-Benz Γκαρτζονίκας, 9ο ΧΛΜ Ε.Ο Ιωαννίνων – Αθηνών) την Παρασκευή 17/5 μεταξύ 15.00 – 20.00 και Σάββατο 18/5 μεταξύ 10.00 – 13.00.

 

Οι Θέσεις Συμπληρώθηκαν. Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.